image_guest.jpg

HaningeStrands golfbana består av 18 hål i vacker natur

Banarkitekten Bengt Lorichs har lyckats skapa en bana som är tekniskt utmanande och på ett finurligt sätt utnyttjar naturens egna former. Detta märks om inte annat när du står på tee till det 11:e eller 15:e hålet. Med fem olika banlängder , tee’s från I till V, kan alla kategorier av golfare få en rolig spelupplevelse och utmaning. Banans karaktär är en blandning av skogs- och parkbana.

Välkommen till en riktigt bra golfdag på HaningeStrand!

Bokningsregler

HaningeStrand har som målsättning att bereda alla medlemmar samma möjlighet till tidsbokning och gruppbokningar. För att både få en rättvis fördelning av tider, men ändå ge möjlighet att boka tid för dig själv eller ditt sällskap har vi följande regler.

Enskild tidsbokning

Varje fulltidsmedlem har rätt att ha en (1) helgtid och två (2) vardagstider bokade samtidigt. Du kan boka in dina tider hur lång tid du vill i förväg. Ny helg- respektive vardagstid kan bokas först när den tidigare bokade tiden har förbrukats.
På våra mest attraktiva tider, lördag, söndag och helgdagar mellan kl. 08.00 – 13.00, gäller att samtliga spelares Golf-ID i bollen måste anges vid bokning. Det gäller både via Min Golf och via telefon.
Övriga tider kan medlem boka upp till två (2) bollar, dvs åtta (8) spelare, utan krav att ange samtliga Golf-ID.

Gruppbokning

För att ge dig som medlem möjlighet att boka in en större grupp, dvs nio (9) personer eller fler, med sammanhängande starttid, kan detta göras hur lång tid du vill i förväg. En gruppbokningsavgift utgår då med 50 kr/person, som betalas på plats vid starttillfället. Ingår greenfeegäst i sällskapet utgår gällande greenfeeavgift minskat med medlemsrabatt. Observera att gruppbokning, enligt ovan, ej får ske lördag, söndag, och helgdagar mellan kl. 08.00 – 13.00

Greenfeegäster och greenfeeutbyten

Ovanstående gäller också för våra greenfeegäster inkluderat de gäster som använder greenfeeutbytet samt för gäster från partnerklubbarna i Golf Södertörn – Haninge GK, Husby GC Österhaninge och Nynäshamns GK.

Lokala regler och bestämmelser

På HaningeStrand GK gäller nedanstående Lokala Regler och Lokala Bestämmelser. Under vissa perioder kan det förekomma att Tillfälliga Lokala Regler gäller vid spel på banan, och dessa anslås då separat under de perioder de är i kraft.

HaningeStrand GK Lokala Regler 2019

Banskisser för de nya oändliga pliktområdena

HaningeStrand GK Lokala Bestämmelser

Slope & Handicap

Damernas slopetabell

Herrarnas slopetabell


Scorekort