HSGK_hål8_2070x548pxHusby_hål4_2070x548pxHSGK_hål5_2070x548pxHusby_hål12_2070x548px4an 130924 heigt 550pxHusby_hål15_2070x548px

HaningeStrand GK – Södertörns pärla

Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till två omväxlande och vackra golfbanor. HaningeStrand är belägen i en lantlig miljö intill Blistafjärden i Stockholms södra skärgård och Husby är belägen i en anrik miljö nära Österhaninge kyrka – här är det lätt att koppla av och njuta av golfspelet.

Båda banorna har en rolig och omväxlande bansträckning. HaningeStrand med sina fem tees är en blandning av park- och skogsbana och Husby med sina sex tees är en parkbana byggd på åkermark . Banorna passar alla kategorier av spelare och grundfilosofin är att banorna skall var roliga att spela, lätt att hitta bollen och ge en bra spelrytm.

Välkommen till en riktigt bra golfdag på HaningeStrand GK!

Greenfee

Senior

Helgdag: 700 kr 
Vardag: 500 kr
Gäst till medlem erhåller 100 kr rabatt på greenfee (max 3 gäster per runda)

Junior

Alla dagar: 200 kr
Inga ytterligare rabatter

Information

  • Om du bara vill spela 9 hål ges inga ytterligare rabatter.
  • Senast 20 minuter innan starttid skall samtliga i bollen personligen anmäla sig och betala i receptionen. Vid förhinder, observera våra Avboknings- och ”No Show” regler.
  • När reception/shop har stängt betalas greenfee via Swish eller Bankgiro. Information finns vid ingången till reception/shop. 

Golfbil

Gäster

Golfbil: 450 kr
Golfbil (med läkarintyg): 400 kr

Medlemmar

Golfbil (18-99 år): 350 kr
Golfbil (18-64 år med läkarintyg): 300 kr
Golfbil (65-99 år med läkarintyg): 200 kr
Golfbil klippkort 10 ggr: 2 700 kr
Inga ytterligare rabatter

Information

Det går utmärkt att hyra golfbil på HaningeStrand GK’s båda banor om du har giltigt körkort. Det enklaste vägen till att boka golfbil är via Min Golf när ni bokar er starttid.

Våra golfbilar är utrustade med GPS som hjälper dig att hitta på banan samt ger dig mått till hinder och green. De är även programmerade så att de hindras köra för nära greenområden.

Driving range

HaningeStrand

Bollmaskinen tar betal/kredit kort samt polletter.

Betal/kreditkort: 40 kr för 45 bollar
Pollett: 20 kr för 20 bollar
Förköp 10 polletter: 180 kr

Husby

Bollmaskinen tar betal/kredit kort, polletter och SOLO bollkort.

Betal/kreditkort: 20 kr för 24 bollar
Pollett: 20 kr för 24 bollar
SOLO bollkort: 180 kr för 10 markeringar 

Introduktionskort

För spel med introduktionskort (SGF, GDF, NGU, GAF, PGA, SGA) krävs att anmälan görs till receptionen minst en vardag före spel.  Spel med introduktionskort är endast tillåtet på vardagar och på helger efter kl. 14.00 och gäller en gång per år. Introduktionskort gäller ej som betalning i samband med företagsgolf och golfpaket. 

Spelare med kort kopplade till Bro Hof GC, Brollsta GK, International GC, Kungl. Drottningholms GK, Kungsängens GK, Lidingö GK och Ullna GC erhåller ingen rabatt och erlägger full greenfee.

Aktuellt bokningsläge

Vid frost är spel på greenerna förbjudet!

Om du bokat in dig på en tidig starttid och frost råder går din starttid förlorad, d v s starttiderna skjuts alltså inte fram! Receptionen hjälper dig att hitta en ny ledig tid men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten släppt! Greenkeepern avgör alltid om frost råder eller ej! Om du vill vara säker på att komma ut de dagar det är risk för frost, boka inte starttid före kl. 10.

Läs mer om våra bokningsregler och vad som gäller för ej avbokade starttider

Boka golftid på Min Golf


Hitta till våra golfbanor:

HaningeStrand

Väderprognos

Husby