032_haningestrand_v1

HaningeStrand GK – Södertörns pärla

Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till en omväxlande och vacker golfbana som är belägen i en lantlig miljö intill Blistafjärden i Stockholm södra skärgård – här är det lätt att koppla av och njuta av golfspelet.

Banan har en rolig och omväxlande bansträckning med en blandning av park- och skogsbana. Med fem olika tees passar banan alla kategorier av spelare och grundfilosofin är att banan skall var rolig att spela, lätt att hitta bollen och ge en bra spelrytm.

Greenfee

Seniorer

Lördag/Söndag/Helgdag: 650 kr 

Vardag: 500 kr

Gäst till medlem erhåller 100 kr rabatt på greenfee

Juniorer

100 kr alla dagar – inga ytterligare rabatter

 

När reception/shop har stängt betalas greenfee via Swish eller bankgiro. Information finns vid ingången till receptionen/shopen.

Golfbil

På HaningeStrand kan alla med giltigt körkort hyra golfbil. Alla våra golfbilar har GPS med banguide. Golfbilarna bokas via Min Golf. Medlem eller gäst som kan visa sjukintyg erhåller 50 kr rabatt (gäller ej klippkortet).

Gäst: 450 kr

Medlem: 350 kr
Klippkort 10 ggr (endast medlem): 2 700 kr

 

Rangen

Bollmaskinen tar både betal/kreditkort och pollett.

Betal/kreditkort: 40 kr för 45 bollar

Pollett: 20 kr för 20 bollar
Förköp 10 polletter: 180 kr

 

Introduktionskort

För spel med introduktionskort (SGF, GDF, NGU, GAF, PGA, SGA) krävs att anmälan görs till receptionen minst en vardag före spel.  Spel med introduktionskort är endast tillåtet på vardagar och på helger efter kl. 14.00 och gäller en gång per år. Introduktionskort gäller ej som betalning i samband med företagsgolf och golfpaket. 

Spelare med kort kopplade till Bro Hof GC, Brollsta GK, International GC, Kungl. Drottningholms GK, Kungsängens GK, Lidingö GK och Ullna GC erhåller ingen rabatt och erlägger full greenfee.

Aktuellt bokningsläge

Vid frost är spel på greenerna förbjudet!

Om du bokat in dig på en tidig starttid och frost råder går din starttid förlorad, d v s starttiderna skjuts alltså inte fram!
Receptionen hjälper dig att hitta en ny ledig tid men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten släppt! Greenkeepern avgör alltid om frost råder eller ej!
Om du vill vara säker på att komma ut de dagar det är risk för frost, boka inte starttid före kl 10.

Läs mer om våra bokningsregler och vad som gäller för ej avbokade starttider 


Hitta hit:

Webbkamera

Väderprognos