HaningeStrand Golfrestaurang

Vi är en ambitiös restaurang med fullständiga rättigheter.
Hos oss avnjuter du riktigt god mat och bra service i en härlig miljö.

Kontakt:
E-post: info@golfrestaurang.com eller Tel: 0707 – 33 11 85

Hemsida: www.golfrestaurang.com

Varmt välkomna!

Lunch

I lunchen ingår soppa, salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, kaffe och kaka.

 

Veckans lunchmeny

 

 

Information gällande Covid-19

NYA REGLER FÖR RESTAURANGER OCH KROGAR

Nu vidtas flera åtgärder för att bromsa takten i spridningen av covid-19 i Sverige. Det handlar om krav på skärpt säkerhet i restaurangmiljöer.

Folkhälsomyndigheten föreskriver nu, med stöd av smittskyddsförordningen, att restauranger, barer och caféer i hela landet behöver vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19. Trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra.

Besökare ska äta och dricka sittandes vid bord. Personal bär ut beställningarna. Om det är möjligt att låta gästerna beställa och hämta sin mat och dryck själva så är det tillåtet, så länge som det inte leder till trängsel eller köer. Hämtmat kan överlämnas som vanligt, så länge det går att göra utan trängsel mellan människor.

Folkhälsomyndigheten

I nuläget vet vi att coronavirus sprids genom nära kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Det har inte rapporterats att någon har smittats med det nya coronaviruset genom att ta på ytor eller föremål där droppar med viruset finns, så kallad indirekt kontaktsmitta.

Livsmedelsverket

Ändrade rutiner gällande HaningeStrand Golfrestaurang:
Med anledning av de nya föreskrifterna har restaurangen gjort följande:
I matsalen har vi glesat ut ytterligare och inbjuder våra gäster att sprida ut sig, upplyser även att extra matsalen är öppen för våra gäster.

Vid eventuellt köbildning skall den mynna ut mot extra matsalen och ej in i lokalen, viktigt att hålla distans. Vid salladsbuffén får det ej bildas kö eller trängsel. För att underlätta hanteringen har restaurang förenklat flödet vid bröd och smör.

Vi ber våra gäster att lämna kvar disken på bordet, då vi skärper begränsningarna i köksdelen/disken.

Anslag och meny finns uppsatt vid entrén

Viktigast åter igen:
– Om du känner förkylningssymptom som snuva, hosta, feber: stanna hemma!
– Ta till vana att tvätta dina händer med tvål och vatten under minst 30 sekunder direkt när du går in i klubbhuset, även handsprit finns på våra toaletter.
– Undvik trängsel och köbildning.

HaningeStrand Golfrestaurang / Glada Spisen

Anders, Patric och Harald