Medlem

HaningeStrand Golfklubb bildad 1992 –  25 år

Klubben har 1.000 fullvärdiga spelrätter och 100 st vardagsspelrätter. 18 håls banan är ritad av banarikitekt Bengt Lorichs, utveckling av banan har under åren gjorts med hjälp av Peter Fjällman. Drivingrange, närspelsområde (byggt 2012) med en stor green, 2 st puttinggreener och ett övningsfält för träning med egna bollar ger fina förutsättningar för den som gillar att träna. Vi har många olika medlemskap. Som passar dig som spelar ofta eller dig som spelar sällan.

Som ägare till en spelrätt säkrar du ditt spel i klubben långsiktigt eller så kan du lösa medlemskap för ett år i taget.

Våra medlemskap kostar från 1.295 kr upp till 6.995 kr per år. Fyll i era kontaktuppgifter i ett mejl och skicka till oss. info@haningestrand.se

Klubbens golftränare med kollegor driver en fullsorterad golfshop och anordnar träningar för allt från knattar till veteraner, nybörjare till elitspelare. Klubbhuset är centralt placerat på området och på den stora uteplatsen avnjutes restaurangens goda mat med utsikt över banan. HaningeStrand är välkänt för sin klubbkänsla och personalens trevliga bemötande!

Välkommen till HaningeStrand Golfklubb!