Damkommittén

Vi i damkommittén på HaningeStrand Golfklubb vill hälsa alla nya som gamla välkomna till en givande golfsäsong 2020! Vi vill bidra till att du får en rolig, givande tillvaro på klubben och banan samt att du får en trevlig gemenskap genom att delta i våra aktiviteter.

Vi har även en grupp på Facebook, ”HaningeStrandstjejerna” som du välkommen att gå med i. Det är en sluten grupp bara för klubbens damer och det är ett bra sätt att få information och kontakt med spelkamrater samt att vi där kan dela händelser och foton med varandra.

Damkommittén 2020 består av:
Marie Häggström
Ann-Britt Wikström
Eja Linnéll
Kicki Norberg

Det viktigaste är att ha trevligt och kul tillsammans och träffa andra damer/tjejer i klubben som du annars inte spelar med.

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2020

VÅRTRÄFFEN – torsdag 23 april 2020
Första TRÄFFEN inför vårsäsongen då vi träffas och får information om tävlingar, golfkurser, och vad som kommer att hända för Damerna 2020. Vi brukar ha information, träffas och umgås, lotteri och äta något lätt. Inbjudan har sänts ut via e-post och finns även på vår Facebooksida ”Haningestrandstjejerna”

TISDAGSGOLF – start 5 maj 2020
Vi träffas varje tisdag och spelar 9-12 hål tillsammans. Start 5 maj, tee-off kl 17.30-18.00. Vi har en liten tävling varje gång. Tiderna är endast reserverade för Damer. Det är alltid någon från Damkommittén på plats för att ta hand om alla tjejer som kommer för att ha trevligt och träffas en stund och för att lära känna varandra i klubben. Anmälan sker på golf.se eller i Receptionen på klubben 08-707 06 60. Välkomna!

DAMRESA – i år på hemmaplan på Horsfjärdens vandrarhem 16-17 maj.
Vi träffas och spelar golf ihop i lag och övernattar på Horsfjärdens vandrarhem bredvid golfbanan. Inbjudan via e-post och på vår Facebooksida ”Haningestrandstjejerna”.
Läs mer här: Damresan 2020

HANINGETRIANGELN – söndag 24 maj 2020 på Haninge GK
Damtävling mellan golfklubbarna Haninge GK, Husby GK och HaningeStrand GK.  Spelformen är Foursome 2-manna lag. Begränsat antal lag (10 lag från vardera klubben) deltar. I år spelas den på Haninge GK. Anmälan görs på vårträffen eller mail till marie.haggstrom@hemhyra.se  eller på lista uppsatt i vårt omklädningsrum.

NATIONELLA DAMDAGEN – tisdag 4 augusti på HaningeStrand GK
Stor Damtävling på vår klubb som anordnas av Damkommitten med hjälp av frivilliga funktionärer på klubben. Tävlingen är öppen för alla Damer i hela Sverige. Spelformen är bästboll 2-manna lag. Det är A, B, och C-klass beroende på antalet deltagare. Bjud gärna in en golfvän från någon annan klubb att spela med reducerad för greenfee för icke medlemmar. Anmälan på Golf.se. Det går även att anmäla sig ensam, så försöker vi hjälpa till att hitta en partner.

MATCHSPEL
Trevlig tävling över hela säsongen med tanken att få spela med damer som man inte alltid spelar med.  Prisutdelning till vinnarna i A och B-sidan. Anmälan görs på Vårmötet eller till Marie Häggström, 070-734 4263/ marie.haggstrom@hemhyra.se.

SERIESPEL 2020
Klubben har anmält två lag till Stockholms Golfförbund.
D22, lagledare Lotta Hansell
D60, lagledare Maggan Hägerbaum
I år ska varje lag bestå av 4 spelare vid varje speltillfälle som är 6 st under säsongen. Spelformen är matchspel. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information och delta i något av lagen.

Välkomna på alla aktiviteter och kul med en ny säsong igen.