Damkommittén

Vi i damkommittén på HaningeStrand Golfklubb vill hälsa alla nya som gamla välkomna till en givande golfsäsong 2019! Vi vill bidra till att du får en rolig, givande tillvaro på klubben och banan samt att du får en trevlig gemenskap genom att delta i våra aktiviteter.

Vi träffas varje tisdag och spelar 9-12 hål tillsammans. Tiden är reserverad för endast Damer. Vi har en liten tävling varje gång. Det är alltid någon från Damkommittén på plats för att ta hand om alla glada tjejer som kommer för att ha trevligt och träffas en stund och för att lära känna varandra i klubben. Alla Damer är välkomna. Anmälan sker på golf.se eller via Reception/tidsbokning på klubben, Tel: 08-707 06 60.

Vi har även en grupp på Facebook, ”HaningeStrandstjejerna” som du välkommen att gå med i. Det är en sluten grupp bara för klubbens damer och det är ett bra sätt att få information, kontakt med spelkamrater . Och där kan vi dela händelser och foton med varandra.

Damkommittén 2019 består av:
Marie Häggström
Ann-Britt Wikström
Eja Linnéll

Det viktigaste är att ha trevligt och kul tillsammans och träffa andra damer/tjejer i klubben som du annars inte spelar med.

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2019

VÅRTRÄFF – onsdag 24 april 2019
Första TRÄFFEN inför vårsäsongen då vi träffas och får information om tävlingar golfkurser, och vad som kommer att hända för Damer 2019. Vi brukar ha modevisning av vårens golfkläder, lotteri och äta något lätt. Inbjudan sänds ut via mail i god tid före träffen.

DAMRESA till Orresta Golf & Country Club 8-9 juni 2019
Boka helgen den 8-9 juni. Vi åker återigen till Orresta Golf & Country Club, spelar golf, äter gott och umgås över helgen. Ett bra sätt att lära känna varandra bättre. Resan sker i gemensam buss. Läs mer ››

TISDAGSGOLF – start 7 maj 2019
Vi träffas varje tisdag och spelar 9-12 hål tillsammans. Start 7 maj, tee-off kl 17.30-18.00. Vi har en liten tävling varje gång. Tiderna är endast reserverade för Damer. Det är alltid någon från Damkommittén på plats för att ta hand om alla glada tjejer som kommer för att ha trevligt och träffas en stund och för att lära känna varandra i klubben. Anmälan sker på golf.se eller i Receptionen på klubben 08-707 06 60. Alla Damer är välkomna!

HANINGETRIANGELN – söndag 26 maj 2019 på HaningeStrand GK
Damtävling mellan golfklubbarna Haninge GK, Husby GK och HaningeStrand GK.  Spelformen är Foursome 2-manna lag. Begränsat antal lag (10 från vardera klubb) deltar. Anmälan görs i Receptionen på klubben, via telefon 08-707 06 60 eller på lista uppsatt i foajén.

NATIONELLA DAMDAGEN – tisdag 30 juli 2019
Stor Damtävling på vår klubb som anordnas av Damkommitten med hjälp av frivilliga funktionärer på klubben. Tävlingen är öppen för alla Damer. Spelformen är bästboll 2-manna lag. Det är A, B, och C-klass beroende på antalet deltagare. Bjud gärna in en golfvän från någon annan klubb att spela med reducerad för greenfee för icke medlemmar. Anmälan på Golf.se. Det går även att anmäla sig ensam, så försöker vi hjälpa till att hitta en partner.

MATCHSPEL
Trevlig tävling över hela säsongen med en avslutande tävling på hösten för alla som deltagit. Då har vi även prisutdelning för vinnarna i A och B-matchen. Anmälan görs på Vårmötet eller till Marie Häggström, 070-734 42 63, marie.haggström@hemhyra.se.

SERIESPEL 2019
Klubben har anmält tre lag till Stockholms Golfförbund.
D22, lagledare Lotta Hansell
D50, lagledare Ann-Britt Wikström
D60, lagledare Maggan Hägerbaum
I år ska varje lag bestå av 4 spelare vid varje speltillfälle som är 6 st under säsongen. Spelformen är matchspel. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information och delta i något av lagen.