Custom Fitting

Custom Fitting startade på allvar under mitten av 1980-talet. Vår pro Rikard Näslund har sedan dess varit verksam inom detta hantverk och är en av de i Sverige med längst erfarenhet.

Du kan du prova ut dina nya klubbor hos vår pro Rikard Näslund på HaningeStrand Golfklubb? Rikard skräddarsyr dem åt dig. Han hjälper samtliga spelare från nybörjare, medelgolfare till tourspelare att få rätt utrustning. På klubben har Rikard all utrustning för att mäta ut klubbor av Ping och Titleist. Vid köp av nya klubbor ingår utprovning i priset.

Alla spelare mår bra av skräddarsydda klubbor. Inte bara spelare som t.ex. Kristoffer ”Kotte” Broberg – säger Rikard.

Det är en stor fördel att göra Custom Fitting tillsammans med en utbildad tränare som kan se vilken klubba du borde ha för spel utomhus. Annars görs ofta tester inomhus som ger teoretiska värden – och det kan resultera i ett sämre val av klubba.

Stöd shopen på klubben och gör ett bättre köp!

Välkommen!

Verkstad

Vi bygger, anpassar och reparerar golfklubbor – drivers, fairwaywoods/hybrider, järnset, wedgar och putters för alla spelare.

Vi har ett brett utbud av grepp och skaft från de ledande leverantörerna och tillsammans med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att det finns något för alla.

 

Boka tid

Rikard Näslund
PGA Club Professional
Telefon: 070-858 40 58
E-post: rikard.naslund@pgasweden.golf