bli medlem

Sponsorpaket

I alla sponsorpaket ingår: reklamplats på anläggningen, inbjudan till klubbens företagsträffar, fri tillgång konferensrum, exponering på klubbens hemsida med länk, parkering vid klubbhuset.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad vi kan erbjuda Ert företag!

Paul Youngman,
Klubbchef och VD
Tel: 070-856 9558
E-post: paul.youngman@haningestrand.se
 
 

Spela er företagstävling på HaningeStrand

På HaningeStrand Golfklubb får ni och era gäster en rolig företagsdag att minnas länge. Med vår kunskap och vårt engagemang ordnar vi allt som hör till en lyckad tävling; lottning, utlämning av scorekort och resultatrapportering, rangebollar, hyrvagnar, golfbilar och klubbens startkit samt banguide, Klubbens shop är välsorterad och kan erbjuda allt till prisbordet.

Vi kan även erbjuda andra företagsarrangemang, t.ex. ”prova på golf”, för företagets anställda och kunder. Vårt PGA Pro kan göra er dag hos oss extra minnesvärd med olika aktiviteter såsom ”Beat the Pro” eller tips till spelarna innan start och dylikt. Restaurangen, med omtalat god mat, serverar allt från frukost, ”halfway house” till dagens lunch eller à la carte som avslutning på en trevlig dag. Tillsammans med restaurangen och shopen kan vi göra paketpriser och ni får allt samlat på en faktura.  Kontakta klubben för priser och förslag på upplägg.
Klubben kan erbjuda olika tävlingsupplägg, t.ex:

  • Tävling vardag med kanonstart
  • Tävling helg med kanonstart 

Restaurangen kan erbjuda följande:

  • Frukost, kaffe & smörgås
  • Dagens lunch
  • Lunchbuffé
  • Middag

Våra sponsorer

Huvudsponsorer

Golfbilsponsorer

Rangesponsor

Flaggsponsor

Hålsponsorer

Konferenssponsorer

Företagssponsorer