bli medlem

Sponsorpaket

I alla sponsorpaket ingår: reklamplats på anläggningen, inbjudan till klubbens företagsträffar, fri tillgång konferensrum, exponering på klubbens hemsida med länk, parkering vid klubbhuset.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad vi kan erbjuda Ert företag!

Paul Youngman,
Klubbchef och VD
Tel: 070-856 9558
E-post: paul.youngman@haningestrand.se
Våra olika nivåer (reklamskatt och moms tillkommer)

Spela er företagstävling på HaningeStrand

På HaningeStrand Golfklubb får ni och era gäster en rolig företagsdag att minnas länge. Med vår kunskap och vårt engagemang ordnar vi allt som hör till en lyckad tävling; lottning, utlämning av scorekort och resultatrapportering, rangebollar, hyrvagnar, golfbilar, Klubbens shop är välsorterad och kan erbjuda allt till prisbordet. klubbens startkit samt banguide.
Vi kan även erbjuda andra företagsarrangemang, t.ex. ”prova på golf”, för företagets anställda och kunder. Våra pron kan göra er dag hos oss extra minnesvärd med olika aktiviteter såsom ”beat the pro” eller tips till spelarna innan start och dylikt. Restaurangen, med omtalat god mat, serverar allt från frukost, ”halfway house” till dagens lunch eller à la carte som avslutning på en trevlig dag. Tillsammans med restaurangen och shopen kan vi göra paketpriser och ni får allt samlat på en faktura.
Prisexempel (priser exkl. moms)

  • Tävling vardag med kanonstart: 450 kr per spelare
  • Tävling helg med kanonstart: 600 kr per spelare

Restaurangen

  • Frukost, kaffe & smörgås; 50 kr per person
  • Dagens lunch; från 100 kr per person
  • Lunchbuffé; pris efter önskemål
  • Middag; pris efter önskemål.