Städdagar

Städdagar 2020

Söndag den 5 april klockan 09.00 är det äntligen dags för årets städdag på HaningeStrand Golfklubb.

Just nu har vi ett extraordinärt läge i Sverige och världen på grund av Covid-19. Med anledning av den rådande situationen med risk för farlig smittspridning bevakar vi aktivt utvecklingen av Coronaviruset och följer de rekommendationer som kommer från ansvariga myndigheter och utifrån dessa gör vi en avvägning för beslut gällande verksamheten.

 I år avser vi att genomföra städdagen söndagen den 5 april utifrån ett Coronatänk och därför skall ingen över 70 år närvara.

På grund av rådande omständigheter kommer vi inte att ha några samlingar eller servering. Alla tar med sig egen dryck o smörgås. Ni kommer få era uppgifter via e-post och när ni är klara åker ni hem. Städansvarige Taki Callias kommer finnas på plats och stötta. I nuläget prioriterar vi några få projekt. 

  • Grisskador på hål 2, 10 och 18
  • Krattning från rangen till klubbhus

Se till att ta med er krattor, handskar, oömma kläder, egen dryck och fika samt ett riktigt gott humör. Om man inte kan just den dagen eller om man vill hjälpa till på någon veckodag tidigare eller senare så får man gärna höra av sig till Taki Callias, vi behöver alltid ideella krafter!

Vi ser fram emot en trevlig vårdag tillsammans, varmt välkomna!

Du anmäler dig via formuläret till höger!

Vid frågor kontakta Städgruppen Taki Callias

Telefon: 070-449 70 79
E-post: taki.c@dynamicpartners.se

Anmälningsformulär