HaningeStrand & Husby Golfrestauranger

Glada Spisen driver både HaningeStrand Golfrestaurang och Husby Golfrestaurang ”Ladan”.
Hos oss avnjuter du god mat och bra service i en trivsam miljö. En mötesplats för såväl golfaren, företaget eller semesterfiraren som vill unna sig det lilla extra. Vi erbjuder hela menyn som matlådor.

Harald Källström och Patric Rydén med personal.

Varmt välkomna!

Våra öppettider hittar du här…

Kontakt:

 info@golfrestaurang.com
www.golfrestaurang.com

HaningeStrand golfrestaurang
  076 – 316 17 39
Husby golfrestaurang ”Ladan”
  073 – 427 32 45

Lunch

I lunchen ingår soppa, salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, kaffe och kaka.

HaningeStrand lunchmeny

Husby ”Ladan” lunchmeny

 

 

 

 

 

Harald och Patric

 

Information gällande Covid-19

NYA REGLER FÖR RESTAURANGER OCH KROGAR

Flera åtgärder har vidtagits för att bromsa takten i spridningen av covid-19 i Sverige. Det handlar om krav på skärpt säkerhet i restaurangmiljöer.

Folkhälsomyndigheten föreskriver med stöd av smittskyddsförordningen, att restauranger, barer och caféer i hela landet behöver vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19. Trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra.

Besökare ska äta och dricka sittandes vid bord. Personal bär ut beställningarna. Om det är möjligt att låta gästerna beställa och hämta sin mat och dryck själva så är det tillåtet, så länge som det inte leder till trängsel eller köer. Hämtmat kan överlämnas som vanligt, så länge det går att göra utan trängsel mellan människor.

Folkhälsomyndigheten

I nuläget vet vi att coronavirus sprids genom nära kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Det har inte rapporterats att någon har smittats med det nya coronaviruset genom att ta på ytor eller föremål där droppar med viruset finns, så kallad indirekt kontaktsmitta.

Livsmedelsverket

I matsalarna har vi glesat ut ytterligare och inbjuder våra gäster att sprida ut sig.

Vid eventuellt köbildning är det viktigt att hålla distans med hjälp av markeringarna i golvet. Vid salladsbuffén får det ej bildas kö eller trängsel. För att underlätta hanteringen har restaurangen förenklat flödet vid bröd och smör.

Vi ber våra gäster att lämna kvar disken på bordet, då vi skärper begränsningarna i köksdelen/disken.

Anslag och meny finns uppsatt vid entrén

Viktigast åter igen:
– Om du känner förkylningssymptom som snuva, hosta, feber: stanna hemma!
– Ta till vana att tvätta dina händer med tvål och vatten under minst 30 sekunder direkt när du går in i restaurangen, även handsprit finns på våra toaletter.
– Undvik trängsel och köbildning.

HaningeStrand Golfrestaurang / Husby Golfrestaurang ”Ladan” / Glada Spisen