Golfstudion på Husby 

Förbättra ditt spel

Boka en lektion eller testa/prova ut nya klubbor inför säsongen!
En Custom Fitting kostar inget när du köper klubborna av mig. Som medlem har du rabatt på ordinarie pris.

Boka tid för lektion eller utprovning av klubbor via:
E-post: rikard.naslund@pgasweden.golf
Tel: 0708 – 58 40 58

Lektionsprogrammet hittar du här: Golflektioner

Välkomna!

Rikard Näslund – PGA Club Professional på HaningeStrand GK

Golfsimulator

I vår marknadsledande Foresight golfsimulator får du året runt, tillsammans med våra tränare, hjälp med längdkontroll, bollutprovning, custom fitting av golfklubbor och mycket mer. Vår huvudtränare Rikard Näslund samt av assisterande tränarna Fredrich Borgqvist och Mathias Dahl är tillgängliga för lektioner i golfsimulatorn.

Lektioner

Genomförs av vår huvudtränare Rikard Näslund samt av assisterande tränarna Fredrich Borgqvist och Mathias Dahl. Vi erbjuder allt från snabblektioner på 30 minuter till mer avancerade träningsprogram. Oavsett vad du som elev väljer vill vi förmedla en personlig utvecklingsplan och vad som behöver anpassas både gällande ditt spel samt eventuella utrustningsjusteringar. Vi använder oss dels av tekniska hjälpmedel som bollradar, video och analysprogram. I våra större träningsprogram använder vi det individuellt anpassade fysiska träningsprogrammet KINEXIT.

Custom Fitting

Custom Fitting startade på allvar under mitten av 1980-talet. Vår PGA Club Professional Rikard Näslund har sedan dess varit verksam inom detta hantverk och är en av de i Sverige med längst erfarenhet.

Du kan prova ut dina nya klubbor hos vår PGA Club Professional Rikard Näslund. Han hjälper alla nivåer av spelare, från nybörjare, medelgolfare till tourspelare, att få rätt utrustning. I golfstudion på Husby har Rikard all utrustning för att mäta ut golfklubbor och skräddarsy dem åt dig. Vid köp av nya klubbor ingår utprovning i priset.

”Alla spelare mår bra av skräddarsydda klubbor. Inte bara spelare som t.ex. Kristoffer ”Kotte” Broberg” – säger Rikard.

Det är en stor fördel att göra Custom Fitting utomhus med bollradar tillsammans med en utbildad tränare som kan se vilken klubba du borde ha för spel. Men, den tekniska utvecklingen gör dock att Custom Fitting med gott resultat även kan genomföras inomhus med den senaste generationen av golfsimulator och utbildad tränare.

Stöd shopen på klubben och gör ett bättre köp!