Damkommittén

Information

Vi i damkommittén på HaningeStrand Golfklubb vill hälsa alla nya som gamla välkomna till en givande golfsäsong 2021! Vi vill bidra till att du får en rolig, givande tillvaro på klubben och banorna samt att du får en trevlig gemenskap genom att delta i våra aktiviteter. Är det fler som vill vara med i kommittén, gärna några från Husby. Hör av er.

Vi har även en grupp på Facebook, ”HaningeStrandstjejerna”, som du välkommen att gå med i. Det är en sluten grupp bara för klubbens damer och det är ett bra sätt att få information och kontakt med spelkamrater samt att vi där kan dela händelser och foton med varandra.

Damkommittén 2021 består av:
Marie Häggström, e-post: marie.haggstrom@hemhyra.se
Ann-Britt Wikström, e-post: ann-britt.wikstrom@ki.se
Tove Gamst, e-post: tove.gamst@gmail.com

Det viktigaste är att ha trevligt och kul tillsammans och träffa andra damer/tjejer i klubben som du annars inte spelar med.

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2021

VÅRTRÄFFEN – digital (visas här på hemsidan)
Det blir ingen fysisk träff i år på grund av Corona pandemin. Här är en video med presentation av oss och lite information om vad som kommer hända under 2021.

TISDAGSGOLF
Vi träffas varje tisdag, jämna veckor HaningeStrand, ojämna veckor Husby och spelar 9-12 hål tillsammans. Det är alltid någon från Damkommittén på plats för att ta hand om alla  som kommer för att ha trevligt och träffas en stund och för att lära känna varandra i klubben.

Maj-Augusti: tee-off kl. 17:20-17:50, jämna veckor HaningeStrand och ojämna veckor Husby
September: tee-off kl. 17:00-17:30 varje vecka på HaningeStrand (pga bollränna på Husby)

Bokning sker på Min Golf eller i receptionerna på respektive bana, tel: 08-707 06 60.

Välkomna!

SÄSONGSTÄVLING PÅ HUSBY
Varje tisdag har 10.30-11.20 så kan man vara med i en tävling över säsongen på Husby. Blir vi flera kan vi ev. utöka. Eva Hedberg, tel: 0736-24 72 35, har hand om denna och kostar 20 kr vid varje speltillfälle och vi går 9 hål. Boka in dig som vanligt på Min Golf. OBS: Bollarna lottas sedan för möjligheten att få lära känna flera. Prisutdelning vid säsongens slut för de tre bästa.

DAMRESA
Tyvärr blir det ingen resa på grund av Coronaläget i år.

SÖDERSLAGET – söndag 22 augusti 2021 på Haninge GK (Laget är fullt)
Välkommen till Söderslaget som går mellan Haningestrand GK, Haninge GK och Nynäshamn GK. Denna tävling ersätter Haningetriangeln. Laget består av 10 tvåmannalag från Haningestrand GK. Frågor ställs via mejl till: marie.haggstrom@hemhyra.se

Inbjudan Söderslaget 2021

Söderslaget 2021 vanns av HaningeStrand. Nästa år står vi som värdar för tävlingen!

 

NATIONELLA DAMDAGEN – tisdag 10 augusti 2021
HaningeStrand GK – HaningeStrand golfbana
Stor Damtävling på vår klubb som anordnas av Damkommitten med hjälp av frivilliga funktionärer på klubben. Tävlingen är öppen för alla Damer i hela Sverige. Spelformen är bästboll 2-manna lag. Det är A, B, och C-klass beroende på antalet deltagare. Bjud gärna in en golfvän från någon annan klubb att spela med då det är reducerad för greenfee för icke medlemmar.

Anmälan på Min Golf. Det går även att anmäla sig ensam, så försöker vi hjälpa till att hitta en partner.

MATCHSPEL
Trevlig tävling över hela säsongen med tanken att få spela med damer som man inte alltid spelar med.  Prisutdelning till vinnarna i A och B-sidan. Ni väljer bana vid varje enskilt matchtillfälle. Deltagare 32 st, sedan lottas matcherna och sätts upp i damernas omklädningsrum.

Anmälan görs till Ann-Britt Wikström, tel: 070-792 32 77 eller e-post: ann-britt.wikstrom@ki.se.

SERIESPEL 2021
Klubben har anmält tre lag till Stockholms Golfförbund:
D22, lagledare Lotta Hansell
D60, lagledare Maggan Hägerbaum
D70, lagledare Anita Dehlbom och Camilla Bolling

Varje lag består av 4 spelare vid 6 speltillfällen under säsongen. Spelformen är matchspel. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information och delta i något av lagen.

Välkomna på alla aktiviteter och kul med en ny säsong igen!