Damkommittén

Information

Vi i damkommittén på HaningeStrand Golfklubb vill hälsa alla nya som gamla välkomna till en givande golfsäsong! Vi vill bidra till att du får en rolig, givande tillvaro på klubben och banorna samt att du får en trevlig gemenskap genom att delta i våra aktiviteter.

Vi har även en grupp på Facebook, ”HaningeStrandstjejerna”, som du välkommen att gå med i. Det är en sluten grupp bara för klubbens damer och det är ett bra sätt att få information och kontakt med spelkamrater samt att vi där kan dela händelser och foton med varandra.

Damkommittén 2024 består av:

Annie Carlefred, annie@carlefred.se
Benthe Schelter,   benthe.schelter@gmail.com
Ann-Britt Wikström,   ann-britt.c.wikstrom@outlook.com
Maria Stohr, maria.t.stohr@gmail.com
Marie Häggström,   marie.haggstrom@hemhyra.se

– Det viktigaste är att ha trevligt och kul tillsammans och träffa andra damer/tjejer i klubben som du annars inte spelar med!

Hjärtligt välkommen!

Aktiviteter 2024

VÅRTRÄFF
Onsdag den 17 april kl. 18:00-20:00 på Strand (klubbhuset)
Vi startar med vårträff onsdagen den 17 april kl. 18:00-20:00 i klubbhuset på HaningeStrand, Linderbergsvägen 21, Österhaninge.
Du kan läsa mer i Inbjudan till vårträffen 17 april_2024

REGELKVÄLLAR
Onsdag den 24 april kl. 18:00-20:00 på Husby (Blå loftet) FULLT!
Inbjudan till regelkväll skickas ut via nyhetsbrev och facebook. Kvällens värdar för detta är Caisa Moore och Maria Zäll Alshammar.

Måndag den 6 maj kl. 18:00-20:00 på Husby (Blå loftet) FULLT!
Inbjudan till regelkväll skickas ut via nyhetsbrev och facebook. Kvällens värdar för detta är Caisa Moore och Maria Zäll Alshammar.

Skicka in intresseanmälan om du önskar fler regelkvällar under säsongen!

TISDAGSGOLF
Maj-Augusti: tee-off kl. 17:00-17:40, jämna veckor på Strandbanan och ojämna veckor Husbybanan
September:
tee-off kl. 17:00-17:40, varje vecka på Strandbanan
Vi träffas varje tisdag och spelar 9 hål tillsammans. Det är alltid någon från Damkommittén på plats för att ta hand om alla  som kommer för att ha trevligt och träffas en stund och för att lära känna varandra i klubben. Bokning sker på Min Golf eller i receptionerna på respektive bana, tel: 08-707 06 60.

SÄSONGSTÄVLING
Varje tisdag 10:30-11:20 på Husbybanan

så kan man vara med i en tävling över säsongen på Husbybanan. Eva Hedberg, tel: 0736-24 72 35, har hand om denna. Prisutdelning vid säsongens slut för de tre bästa.

DAMRESA
Lördag/Söndag den 25-26 maj
Inbjudan Damresa 2024

LADIES TOGETHER
Lördag 1 juni på Strandbanan
Välkommen till Ladies Together, en tävling under lättsamma former där vi lär känna varandra och har en härlig och trevlig dag på golfbanan.

SÖDERSLAGET
Söndag 16 juni på Haninge GK 

Välkommen till Söderslaget som går mellan HaningeStrand GK, Haninge GK och Nynäshamn GK. Laget består av 10 två-mannalag från HaningeStrand GK. Söderslaget 2023 vanns av Nynäshamns GK. Mer information kommer på vårträffen och i nyhetsbrev från damkommitten genom klubben.

NATIONELL DAMDAG
Tisdag 6 augusti på
Husbybanan
Stor Damtävling på vår klubb som anordnas av Damkommitten med hjälp av frivilliga funktionärer på klubben. Tävlingen är öppen för alla Damer i hela Sverige. Spelformen är bästboll 2-manna lag med A och B-klass. Bjud gärna in en golfvän från någon annan klubb att spela med då det är reducerad för greenfee för icke medlemmar. Anmälan på Min Golf. Det går även att anmäla sig ensam om du kontaktar damkommittén, vi försöker då hjälpa till att hitta en partner.

Inbjudan Nationell Damdag på HaningeStrand GK 2024

MATCHSPEL
Trevlig tävling över hela säsongen med tanken att få spela med damer som man inte alltid spelar med.  Prisutdelning till vinnarna i A och B-sidan. Ni väljer bana vid varje enskilt matchtillfälle. Antal deltagare är 32 spelare och matcherna lottas och sätts upp i damernas omklädningsrum.
Anmälan görs till Marie Häggström,   070-734 42 63 eller  marie.haggstrom@hemhyra.se

SERIESPEL
Klubben har anmält 4 lag till damernas seriespel 2024:
D22, lagledare Madeleine Zetterström
D50, lagledare Susanne Carlsson
D60, lagledare Caisa Moore & Lena Wallin
D70, lagledare Inger Hedström

Varje lag består av 4 spelare vid 6 speltillfällen under säsongen. Spelformen är matchspel. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information och delta i något av lagen.

Välkomna på alla aktiviteter och kul med en ny säsong igen!