bli medlem

Partnerpaket

I alla partnerpaket ingår: reklamplats på anläggningen, inbjudan till klubbens företagsträffar, fri tillgång konferensrum, exponering på klubbens hemsida med länk, partnerparkering vid klubbhuset på Strandbanan (partnerparkering finns ej på Husbybanan).

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad vi kan erbjuda Ert företag!

Fredrik Lennmalm – Klubbchef och VD
E-post: fredrik.lennmalm@haningestrand.se
 
 

Spela er företagstävling på Husbybanan eller Strandbanan

På HaningeStrand Golfklubbs båda banor får ni och era gäster en rolig företagsdag att minnas länge. Med vår kunskap och vårt engagemang ordnar vi allt som hör till en lyckad tävling; lottning, utlämning av scorekort och resultatrapportering, rangebollar, hyrvagnar, golfbilar och klubbens startkit samt banguide, Klubbens shop är välsorterad och kan erbjuda allt till prisbordet.

Vi kan även erbjuda andra företagsarrangemang, t.ex. ”prova på golf”, för företagets anställda och kunder. Vår PGA Club Professional kan göra er dag hos oss extra minnesvärd med olika aktiviteter såsom ”Beat the Pro” eller tips till spelarna innan start och dylikt. Restaurangen, med omtalat god mat, serverar allt från frukost, ”halfway house” till dagens lunch eller à la carte som avslutning på en trevlig dag. Tillsammans med restaurangen och shopen kan vi göra paketpriser och ni får allt samlat på en faktura.  Kontakta klubben för priser och förslag på upplägg.
Klubben kan erbjuda olika tävlingsupplägg, t.ex:

  • Tävling vardag med kanonstart
  • Tävling helg med kanonstart 

Restaurangen kan erbjuda följande:

  • Frukost, kaffe & smörgås
  • Dagens lunch
  • Lunchbuffé
  • Middag

Våra partners 2024


Huvudpartners

Cramo AB

Stenhårt Mark & Bygg AB


Flaggpartners

Husbybanan

Strandbanan

Puttinggreen

Strandbanan

  • Haninge Åkeri

Rangepartners

Husbybanan

Strandbanan

Golfbilpartners

Företagpartners

Hålpartners Husbybanan

Hålpartners Strandbanan