Frilansande golftränare

Mathias Dahl

”Golf är verkligen ”the greatest game ever played”. En sport lika unik som du. Mitt mål som tränare är att lista ut vad som gör dig unik och att på så sätt göra dig bättre. Om vi kan få kroppen att röra sig till din bästa kapacitet, så kan vi lära dig slå dina bästa slag någonsin. Med fokus på kropp och individualism, vill jag bli din nya golftränare.

Kvalifikationer

  • PGA TP
  • TAU utbildad (PGA Sverige)
  • TPI certifierad

Meriter

  • Mackenzie Tour 2016-2018
  • Två professionellla vinster
  • Tre collegevinster
  • All-American Scholar Athlete 2014 & 2015
  • Top 5 amatör i Sverige 2015

  070-943 49 76
  info@mathiasdahlgolf.com
www.mathiasdahlgolf.com/
mathiasdahlgolfschool
MathiasDahlGolf  

 

Mathias Dahl

Jag har spelat golf i hela mitt liv och försöker ständigt utvecklats som spelare och som person. Golf är en fantastisk sport på så många olika sätt och jag vill att den ger dig samma glädje som den gett mig under alla dessa år. Efter många år av spel med/mot några av de bästa spelarna i världen har jag kommit hem till Sverige och vill lära dig världsstjärnornas hemligheter och samtidigt göra golfen lättare för er alla.

Alla har vi våra unika svingar. Om man tittar på de bästa i världen så kommer framgångsrika svingar i alla varianter. Vad de flesta har gemensamt är hur kroppen rör sig. Om du kan lära dig att använda din kropp till sin bästa förmåga, så kommer du spela din bästa golf någonsin.

Min filosofi

Golf är verkligen ”the greatest game ever played”. En sport lika unik som du. Utmaningen som jag ser fram emot som tränare är att lista ut vad som gör dig unik och att på så sätt göra dig bättre. Golfsvingar kommer i alla varianter och alla sätt är bra förutom de dåliga. Om vi kan få kroppen att röra sig till din bästa kapacitet, så kan vi lära dig slå dina bästa slag någonsin. Med fokus på kropp och individualism, vill jag bli din nya golftränare. Jag ser fram emot att vara tillbaks där jag hör hemma, och hoppas att jag kan göra din golfkarriär precis lika givande som min har varit. Oavsett vilken nivå du spelar på, så vill jag att du ska få lika mycket glädje ur den här magiska sport som jag har fått sedan 1996.

Bokning

Lektioner och gruppträning bokas via min hemsida. Välj önskad tid och fyll sedan i dina uppgifter.

BOKA TID

För mer info om priser & paket: www.mathiasdahlgolf.com