Golfshop

I våra golfshoppar på HaningeStrand och Husby har vi ett grundutbud av det viktigaste en golfare behöver. Vi försöker hålla ett intressant och givande sortiment med golfbranschens bästa varumärken så att du som kund kan hitta det du behöver för ditt golfspel.

Verkstad

Vi bygger, anpassar och reparerar golfklubbor – drivers, fairwaywoods, hybrider, järnset, wedgar och putters för alla spelare. Vi har ett brett utbud av grepp och skaft från de ledande leverantörerna och tillsammans med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att det finns något för alla.

Custom Fitting

Custom Fitting startade på allvar under mitten av 1980-talet. Vår PGA Club Professional Rikard Näslund har sedan dess varit verksam inom detta hantverk och är en av de i Sverige med längst erfarenhet.

Du kan prova ut dina nya klubbor hos vår PGA Club Professional Rikard Näslund. Rikard skräddarsyr dem åt dig. Han hjälper alla nivåer av spelare, från nybörjare, medelgolfare till tourspelare, att få rätt utrustning. I golfstudion på Husby har Rikard all utrustning för att mäta ut golfklubbor. Vid köp av nya klubbor ingår utprovning i priset.

”Alla spelare mår bra av skräddarsydda klubbor. Inte bara spelare som t.ex. Kristoffer ”Kotte” Broberg” – säger Rikard.

Det är en stor fördel att göra Custom Fitting utomhus tillsammans med en utbildad tränare som kan se vilken klubba du borde ha för spel. Annars görs ofta tester inomhus som ger teoretiska värden – och det kan resultera i ett sämre val av klubba.

En Custom Fitting kostar inget när du köper klubborna av mig. Boka tid för utprovning av klubbor via:
E-post: rikard.naslund@pgasweden.golf
Tel: 0708 – 58 40 58

Välkommen!

Rikard Näslund – PGA Club Professional